Μετακομίσεις Λευτέρης


Υπηρεσίες με μακρά ιστορία
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπολογισμός Κόστους & Ραντεβού

Filter

Μετακομίσεις Λευτέρης

Ανακαινίσεις- Διαχείριση Ακινήτων

Η εταιρεία μας “ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ”, με την εμπειρία ετών που διαθέτει, αναλαμβάνει την ανακαίνηση του χώρου σας (επαγγελματικού & οικιακού), έτσι ώστε να τον μετατρέψει σε ένα πλήρως καινούργιο, ανανεωμένο και λειτουργικό περιβάλλον που ικανοποιεί την ανάγκη σας.

Με τους συναεγάτες μας, γίνεται άψογη διαχείρηση των ακινήτων σας αναλαμβάνοντάς το για εσας.
Πωτήστε μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία!

Ανακαινίσεις- Διαχείριση Ακινήτων

Σε συνεργασια με το αρχιτεκτονικό γραφείο Excess Architecs και την αρχιτέκτονα Μηχανικό ΕΜΠ Msc Χριστίνα Σαλίμπ, η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις διαμερισμάτων και ακινήτων με εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Παράλληλα αναμβάνουμε πλήρως Υπηρεσίες Μηχανικών όπως:

Καλέστε μας για να συζητήσουμε τη δική σας ανάγκη

2102203239
 • Σταθερό: 2102203239
Viber
 • Viber: 6947025108
Γραμματεία
 • Γραμματεία: 6942676006

Στείλτε μας μήνυμα


Τι λένε για εμάς οι πελάτες μας.

Αφήστε μας μια κριτική!

 • Με μία λέξη εξαιρετικός...ταχύτητα, επαγγελματισμος και άμεση ανταπόκριση. Θα τον πρότεινα χωρίς 2η σκέψη.

  thumb takis T
  07/09/2022

  Ο Λευτέρης είναι κορυφαίος επαγγελματίας με εξαιρετικούς συνεργάτες και υπηρεσίες. Έφεραν εις πέρας μια πολύ δύσκολη μετακόμιση και τους ευχαριστούμε πολύ. Μας τους σύστησαν γνωστοί μας που έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς απο εδώ και πέρα!

  thumb Valia Sakel
  24/08/2022

  Και τις τρείς μετακομίσεις μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια τις έκανα με τον Λευτέρη. Συνεπής και άψογος επαγγελματίας.

  thumb george metaxas
  24/08/2022
 • The best

  thumb Muhammad Ismail
  14/08/2022

  Η ανταπόκριση ήταν άμεση, η καλύτερη τιμή που βρήκα και τα παιδιά που ήρθαν ήταν ευγενεστατα συνεργάσιμα και πολυ γρήγορα. Σίγουρα θα ξανασυνεργαστουμε στο μέλλον αν χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ.

  thumb Spiridon Stamatis
  14/08/2022

  Τέλειος επαγγελματίας που σέβεται τους πελάτες του και την περιουσία τους μετά από δύο μετακομίσεις έχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα λόγια.Επεται και τρίτη.

  thumb george venizelos
  14/07/2022
 • 2η φορά που έκανα μετακόμιση με τον κο Μαντζουρανη. Επαγγελματικη κ προσεγμένη δουλειά από τον ίδιο κ την ομάδα του, απολύτως συνεπής στους χρόνους κ στα συμφωνηθέντα. δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο αμπαλαρισμα της οικοσκευής γενικά κ ιδιαίτερως των ηλεκτρικών συσκευών. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  thumb Nikos Kachtitsis
  14/06/2022

  Εξαιρετικος επαγγελματιας . Απο τους λιγους στον χωρο που κανουν αυτο ακριβως που σου εχουν πει. 5 φορες τον εχουμε εμπιστευθει στον κυκλο μου και δεν το εχει μετανοιωσει κανεις μας!

  thumb Chara Spiliop
  14/06/2022

  Δύσκολη μετακόμιση από 5ο όροφο στην Κυψέλη με πολλαπλές παραδόσεις, έγινε γρήγορα, αποτελεσματικά, και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ο Λευτέρης και η ομάδα του ήταν άψογοι σε όλα, με προσοχή στις λεπτομέρειες. Ο Λευτέρης είναι επαγγελματίας, συνεργάσιμος και συνεπής. Το κόστος μετακόμισης και αποθήκευσης ανταγωνιστικό. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!

  thumb Alex Peslis
  14/04/2022
 • Άψογος επαγγελματίας ο Λευτέρης και πολύ δυνατό το team του. Μετακόμισε κυριολεκτικά ένα ολόκληρο κατάστημα σε ένα άλλο σε χρόνο ντετέ. Επίσης πολύ σημαντικό το ότι είναι αρκετά οικονομικός! Θα τον ξαναπροτιμήσουμε σίγουρα. (Aroma Sex Shop)

  thumb Antonis Zoidis
  14/04/2022